customcolor_logo_transparent_background

Despre

Huboxx

Bring orders and customers together

Despre Huboxx

Transport & Logistica

Huboxx este un brand al calitatii care ofera clientilor cele mai bune servicii transfrontaliere de transport, call center si fulfillment intre Romania si Bulgaria.

In spatele Huboxx se afla o echipa intreaga si dedicata de profesionisti cu o vasta experienta in aceste domenii gata oricand sa prezinte clientilor beneficiile extinderii afacerilor si pe plan international.

 

Huboxx are in prezent trei depozite – Giurgiu (Romania), Bucuresti ( Romania) si in Ruse (Bulgaria),  acestea fiind echipate cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa se poata indeplini cu usurinta nevoile clientilor nostri.

De ce huboxx

Pentru ca suntem o echipa dinamica si dedicata nevoilor clientilor nostri si oferim intotdeauna cele mai bune si sigure solutii. Suntem mereu deschisi la tot ceea ce este nou si implementam cu rapiditate servicii avantajoase pentru clientii nostri. Lucram cu cei mai buni parteneri din domeniu pentru a oferi livrari  rapide si sigure catre si dinspre Bulgaria.

Punem pret pe comunicarea permanenta cu clientul pentru ca acesta sa fie informat in timp util cu privirile la business-ul sau. 

Avem o echipa de profesionisti care nu numai ca iti va usura munca ci si te va ajuta sa iti cresti afacerea venind in ajutor cu o multime de resurse, depozite si flota de vehicule

Tinta noastra este sa lucram impreuna pentru ca tu sa iti dezvolti afacerea si dincolo de granita

Reusim sa facem din imposibil – posibil, asigurandu-ne ca tu vei avea parte de multe beneficii si clienti fericiti

Obtinem cele mai bune costuri si rezultate pentru transporturile tale

Depozitam in spatii sigure trimiterile tale

Contactam clientii, confirmam comenzile si corectam adresele gresite

Toate comenzile tale ajung la destinatie in cel mai scurt timp si pe plan international

 

Contactati-ne

huboxx
Copyright © 2022 Huboxx